Program


Middlemist Red. The Qualitons koncert

Middlemist Red. The Qualitons koncert

A Middlemist Red 2012 végén alakult, zenéjük a heroikus hatvanas évek pszichedelikus őserejéből és a beatből táplálkozik...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 20:00

A Middlemist Red 2012 végén alakult, zenéjük a heroikus hatvanas évek pszichedelikus őserejéből és a beatből táplálkozik, az As If You Could Mess This Up című kislemezüket 2013 novemberében adták ki. Az EP-n hallható vintage hangzás Beke István, az Ivan and The Parazol billentyűsének közreműködésének köszönhető, a zenekar az általa készített erősítőkön, egy faházban rögzítette lemezét, amit a megjelenést követően az év egyik legerősebb hazai bemutatkozásaként jellemeztek a zenei blogok. A budapesti formáció novemberben, a Gödör Klubban mutatta be kislemezét, azóta pedig az összes fővárosi klub ajtaja kitárult számukra. 2014 februárjában bekerültek A Szám, az Index alternatív dalversenyének döntőjébe és elsöprő szavazatszámmal meg is nyerték azt Single Switcheroo című dalukkal. A győzelemnek köszönhetően a zenekar tizenharmadik koncertje után az idei évben már a Szigeten is felléphetett, augusztusban pedig ők voltak az amerikai Black Lips előzenekara az Akvárium klubban.

A Middlemist Redre azonban nem csak itthon, hanem külföldön is felfigyeltek, így májusban a Deezer francia streaming szolgáltató 182 ország zenekarai közül beválasztotta őket Young Guns című programjának legígéretesebb négye közé. A végső döntést a hallgatókra bízták, a viadalból pedig toronymagas pontszámmal a Middlemist Red került ki győztesen.

Tagok:
Nóvé Soma - ének, gitár
Papp Dávid - gitár
Deli Soma - basszusgitár, vokál
Ürögdi Ábel - dob, vokál

Lemezek:
As If You Could Mess This Up (EP, 2013)
Supersonic Overdrive (2014)
Illuminair (Single, 2016)
Ripple Soul (LP, 2016)

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel