Program


Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:30

Rendkívül sokszínű évadot zár a Modern Art Orchestra a BMC-ben. A zenekar az elmúlt hónapokban több nagy jelentőségű koncertanyaggal is megajándékozta közönségét. Az évadzáró alkalmával a MAO kísérletet tesz arra, hogy a teljes évad velejét, kvintesszenciáját bemutassa. Felcsendül majd számos dal John Coltrane, Herbie Hancock, Miles Davis és Bob Mintzer munkásságából, a karácsonyi Diótörő-előadásból, és az Átlátszó Hang koncert kortárs szerzeményeiből is játszanak majd. Hallhatók lesznek dalok Quincy Jones és Buddy Rich repertoárjából, és természtesen a BMC Records gondozásában megjelent MAO plays Bartók: Fifteen Hungarian Peasant Songs című lemez anyagából is várhatók részletek.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel