Program


Modern építészeti séta - Breuer újra itthon
4

Modern építészeti séta - Breuer újra itthon

Breuer újra itthon című kiállítás kísérő programjaként kerül meghirdetésre a Bauhaus séta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 10:00

Útunk során a kiállításban szereplő építészek remekeit is felkeressük, valamint kevésbé ismert modern házakat is. Egy középületet, illetve egy Molnár Farkas házat pedig belülről is megcsodálhatunk!

A  két világháború között Budán, a Pasaréten egy új városrész alakult ki. Az akkori középpolgári réteg már nem historizáló bérházakban kívánt élni, hanem zöldövezetben, kényelmes, olcsóbb kivitelezésű, praktikus, modern stílusú családi házakra vágyott.

A sétát Kapovits Réka építészmérnök vezeti.

Részvételi díj: 3500 Ft/ 1db alkalom 1 főnek(A belépőjeggyel a Breuer újra itthon kiállítás is látogatható.)Indulás: 10 órakor, Budapesti Hotel,„Körszálló”, II., Szilágyi Erzsébet fasor 47.

Érkezés: 12 órakor, II., Lotz Károly utca 4/b

Séta időtartama: 120 perc

 

 

Létszám: max. 30 fő

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel