Program


Most és halálunk óráján - A rózsafüzér ima ereje

Most és halálunk óráján - A rózsafüzér ima ereje

Rendező: Mariusz Pilis, Dariusz Walusiak

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 9. szombat, 11:00

A film a rózsafüzér imáról, a vele összefonódott világról és egyéni sorsokról szól, amiket nap, mint nap elkísér a sokak által lenézett és kigúnyolt ima, melynek ereje által a világon nem mindennapi dolgok történnek. A több világrészen forgatott lengyel dokumentumfilmben az alkotók országról országra járva döbbenetes tényeket tárnak fel. Ausztriából a szovjet csapatok váratlanul kivonulnak, Marcos diktátor elbukik, a kijevi Majdan téri vérengzés utáni helyzet és a ruandai és nigériai terror békésen rendeződik – az együtt, összefogva mondott rózsafüzér ima ereje mindenütt csodákra képes.

Minden nap imádkozzuk a szent rózsafüzért a világ békéjéért!

„Márai áldott rózsafüzére, édes lánc, mely Istenhez kapcsol minket.”

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel