Program


Moszkva tér (with English subtitles)

Moszkva tér (with English subtitles)

Moszkva tér (with English subtitles)
magyar játékfilm, 88 perc, 2001
magyarul, angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 5. vasárnap, 14:45

Rendező: Török Ferenc

Szereplők: Karalyos Gábor, Balla Eszter, Pápai Erzsi, Béres Ilona, Csatlós Vilmos, Réthelyi András, Szabó Simon, Jávor Bence, Kovács Zsolt, Csuja Imre

A Pannonia Entertainment együttműködésben a Filmalap égisze alatt működő Magyar Nemzeti Filmarchívummal bemutatja Török Ferenc 2001-es kultfilmjének digitálisan restaurált változatát - Moszkva tér november 30-tól újra a mozikban!
1989 tavasza. Az ország változások előtt áll, állandó kapkodások jellemzik a helyzetet szinte minden területen. Petya, az érettségi előtt álló gimnazista most ünnepli 18. születésnapját. Barátaival a Moszkván találkoznak, hogy hozzájussanak a bulicímekhez, aztán fel a hegyre, buliról bulira, majd hajnalba újra a Moszkva térre egy reggeli hamburgerre, aztán tűzés haza. Ballagás, majd a kaotikus érettségi. Az 1945 utáni töri tételeket eltörölték, a magyar tételt pedig Royal apja megszerezte. A fiú ráadásul felajánlja Petyának, hogy részt vehet egy vonatjegy-hamisító üzletben. A síkhülye Kiglert átengedik matekból, indulhat az újabb buli, lányok, kocsilopás és maga a nagybetűs élet.

Díjak: 32. Magyar Filmszemle (2001) - Legjobb első film: Török Ferenc
32. Magyar Filmszemle (2001) - Legjobb női epizódszereplő: Pápai Erzsi
32. Magyar Filmszemle (2001) - Legjobb nagyjátékfilm (Internetes közönségszavazás): Török Ferenc

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel