Program


Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

CSALÁDI ROCKOPERA
Esőnap: augusztus 13.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 19:00

A Nemzeti Lovas Színház ez alkalommal is a magyar történelem egyik legendás nagy alakjának történetét dolgozza fel ebben a nagyszabású új magyar családi rockoperában. Mátyás királyt Magyarország legnépszerűbb királyaként emlegetik, akinek talán történelmünk során először sikerült úgy felvirágoztatni hazánkat, hogy azt európai mércével mérve is elismerték.

A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.

Fülbemászó dallamok és megható jelenetek váltják egymást, miközben vágtáznak a paripák, folyik a harc földön és lovon, és kibontakoznak a történet szálai, melynek kicsik és nagyok számára is üzenetet hordoznak. A kifejezetten családoknak szóló új magyar rockopera történelmi vonatkozásában és sokszínűségében is felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze mindenkinek, aki a lovakat szereti.

Főbb szerepekben:

Pintér Tibor , Papadimitriu Athina/ Lőrincz Andrea, Makrai Pál, Mohácsi Márk, Bencze Sándor, Ambrus Izabella/Bányavölgyi Donáta, Virsinszki Zoltán, Dancs János
továbbá a Nemzeti Lovas Színház tánckara, lovasai és akadémistái valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház musical stúdiósai és táncművészei. 

 

Jegyár: 5500 Ft, 4500 Ft

 

 

A műsor- és szereplő változtatás jogát fenntartjuk!

 

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel