Program


NT Live - Edward Albee: Nem félünk a farkastól

NT Live - Edward Albee: Nem félünk a farkastól

210 perc, 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 29. vasárnap, 19:00

Rendező: James Macdonald

Edward Albee legismertebb darabja hangos sikert hozott a rendező, James Macdonald számára. A főbb szerepekben Imelda Staunton (Gypsy, Vera Drake, Harry Potter filmek), Conleth Hill (Trónok harca, Producerek), Luke Treadaway (Bob, az utcamacska, A kutya különös esete az éjszakában, The Hollow Crown) és Imogen Poots (Hosszú út lefelé, Jane Eyre) látható. Az előadást a Sonia Friedman Productions hozta létre, és a londoni Harold Pinter Színház közvetítésében látható világszerte mozikban is.

Kora reggel egy amerikai főiskola kampuszán. Az előző esti buli után Martha meghívja az új professzort és feleségét egy italra, aminek férje, George egyáltalán nem örül. Ahogy egyre több alkohol fogy, és a nap is felkel, a vendégek egyre inkább részesei lesznek George és Martha vérre menő játszmáinak, mígnem végül elérkezik az este, amikor leszámolnak a hazugságokkal.

 

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel