Program


Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

ÜNNEPELJEN CSALÁDJÁVAL, BARÁTAIVAL NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 19:00

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után a Debreceni Református Nagytemplomba invitálja az igényes zenét kedvelő közönséget adventi koncertje alkalmából.

Az előadó virtuóz zongorajátékával, különleges énekhangjával és karizmatikus egyéniségével mindig elvarázsolja  a nagyérdeműt.

A karácsony közeledtével szívünket-lelkünket felkészítve a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, mint a Jingle Bells, White Christmas, Silent Night.

Az ünnepi koncerten Nyári Károly pályáját meghatározó legszebb dalok is hallhatóak lesznek.

A művész meghívott sztárvendégei Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel csodálatos duetteket ad elő, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek.

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel