Program


OPERA HAJÓ
8

OPERA HAJÓ

Karnyújtásnyira az operától!
A NyugArt Produkciós Iroda különleges zenei élményt kínál közönségüknek! Karnyújtásnyira hozzuk Önöknek a zene világát!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 1. péntek, 19:00

Exkluzív, limitált létszámú rendezvényeinken a budapesti Operaház és a világ számos opera színpadán fellépő, világhírű művészek kalauzolják el Önöket az opera világában, ismert opera dallamok segítségével,  tematikus műsorukkal.

Az operaest a mindnyájunkat egy életen át végigkísérő érzésekről szól: a szerelemről, a barátságról, a féltékenységről, a bosszúról, a hatalomvágyról. A szerzői gárda széles nemzetközi palettát ölel fel. A műveket kiváló, nemzetközi hírű művészek tolmácsolásában hallhatják különleges operajátszó helyszínünkön.

A Millenium I. Rendezvényhajó a luxusjachtok eleganciáját tükrözi, ezzel Európában egyedülálló koncert helyszínt biztosítva estjeinknek! A műsor szünetében közönségünk kedvére fogyaszthat süteménybüfénkben, melyet a jegyük ára tartalmaz. Várjuk Önöket szeretettel!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel