Program


Original BONEY M. SZUPERKONCERT

Original BONEY M. SZUPERKONCERT

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 16. szerda, 20:00

Az idei év igazi szenzációja: az eredeti Boney M. zenekar Maizie Williams vezetésével élő nagykoncertet ad a siófoki Plázson!

S ha még ez sem lenne elég, a koncert igazi zenei csemege lesz, hiszen a londoni zenekart egy világhírű magyar szimfonikus együttes, a Budapest Jazz Orchestra kíséri majd!

A Boney M. szuperkoncert előtt a NEOTON FAMILIA sztárjai lépnek színpadra a legnagyobb NEOTON slágerekkel! Csepregi Éva és Végvári Ádám este 8 órától alapozzák a hangulatot!

 

Az előadásra három különböző kategóriájú jegyet tudnak vásárolni az érdeklődők.

A normál jegy 4.990 Ft -ba kerül, de az első ezer darab EARLY BIRD akcióban 3.990 Ft-ért megvásárolható! Ezt követően a normál jegy ára: 5.990 Ft lesz!

A VIP jegy, amely egy elkülönített szektorba szól, közvetlenül a színpad elé, illetve tartalmaz egy a koncertről készült DVD felvételt is (utólagos postázással) 15.000 Ft.

A GOLD VIP jegy pedig a VIP-el egyező feltételek alapján kiegészül egy STAGE-be történő belépéssel, ahol találkozhatnak, fotózkodhatnak a zenekar tagjaival és egy állofogadáson is részt vehetnek velük.

 

 

A VIP és a GOLD VIP jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel