Program


Óvári Árpád előadás-sorozata | Hellas IV.

Óvári Árpád előadás-sorozata | Hellas IV.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 30. szerda, 17:30

Krétán Heraklion múzeumában, Knossos, Phaistos palotáiban és számos lelőhelyen az egykori mínoszi kultúra emlékeivel találkozunk. Theseus és Ariadne, a Labirintus, Theseus harca a Minotaurussal, Daidalos és Ikaros története – a legismertebbek a sziget mitológiai világából. Kréta változatos hegyvidéke, Európa legnagyobb szurdokvölgye számos túrára inspirálja a látogatót.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel