Program


Pál Feri atya - A szenvedély fönntartása és a kiégés megelőzése

Pál Feri atya - A szenvedély fönntartása és a kiégés megelőzése

Szenvedély az elköteleződésben
A kiégés füstölgése vagy a szenvedély lobogása?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 1. péntek, 19:30


Hogyan őrizhető meg a szenvedély tüze egy olyan társkapcsolatban, amelyben tartósan, elégedetten szeretnénk lenni? Mit tehetünk azért, hogy a kiégés helyett a szenvedély tüze jelenjen meg a kapcsolatban? Hogyan fejleszthető az erotikus intelligencia? Mi segíthet a szenvedély fölszításában? Hogyan jelenik meg a hűség dilemmája a társkapcsolatban? Miért olyan fájdalmas a hűtlenség? Hogyan hat a szerelem belső logikája a szenvedély ellen? Melyek a szenvedély és a vágy lehetőségei egy tartós, elkötelezett társkapcsolatban?

Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember
Papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel