Program


Paloznaki Jazzpiknik / Kool & the Gang – Aug. 3., nulladik nap

Paloznaki Jazzpiknik / Kool & the Gang – Aug. 3., nulladik nap

A Grammy díjas Kool & the Gang koncertezik a Paloznaki Jazzpiknik nulladik napján – A nyár legtáncolósabb balatoni estéje! Jazz, bor, buli, Balaton!
KEDVEZMÉNYES ELŐVÉTELES JEGY MÁJUS 31-IG utána 9.900 Ft
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 21:00

6 éves a Paloznaki Jazzpiknik: a Balaton egyik legkedvesebb faluja, Paloznak újra megtelik élettel. 3 nap, 4 helyszín, 20 koncert, a régió borai, csillagos ég, zavartalan szórakozás.
A Paloznaki Jazzpiknik 6. évét egy különleges nulladik nappal nyitja: a laza nyáresti piknikhangulatot megteremtő Group'n'Swing után a világhírű Kool & the Gang ad koncertet a Nagyszínpadon, a Nagyon Balaton programsorozat támogatásával.
A nyitónapra külön jegy vásárolható.
 
A Kool & the Gang a könnyűzene történetének egyik legsikeresebb amerikai disco, jazz, R’n’B és funky zenét játszó együttese. A Celebration, Cherish, Jungle Boogie, Summer Madness és az Open Sesame nem csak a jazz alapműveltség része, az együttes hét amerikai Music Awards-ot söpört be 1964-es fennállása óta. A Kool & the Gang több mint 70 millió albumot adott el világszerte, augusztus 3-án pedig Paloznakon hallhatjuk és énekelhetjük majd az együttes világslágereit a balatoni éjszakában.
A Kool & the Gang előtti pörgős hangulatot a swinget és a boogie-t játszó Group'n'Swing zenekar teremti meg egyedi hangzásvilágú dalaival.
 
A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part közkedvelt éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, plédek, behűtött borok, és helyi termelői finomságok teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli ismert pincészetek válogatott borai is. A koncertek előtt gyerek játszóház várja a fesztiválozó apróságokat.
 
2017. augusztus 3.
Nagyszínpad:
18.30 Group'n'Swing
21:00 Kool & the Gang

A fesztiválra történő könnyebb bejutás érdekében kérjük, váltsa be a  jegyvásárlási visszaigazolását időben!
Ezt helyszínen, a  paloznaki jegypénztárban teheti ezt meg, az alábbi nyitva tartási időben - akár már a fesztivál előtt is.
Szerdán (06.02.): 12:00-23:00
Csütörtökön (06.03.): 10:00-23:00
Pénteken (06.04.): 10:00-23:00
Szombaton (06.05.): 10:00-23:00

 

Ajánlatunk


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel