Program


Pánik a fedélzeten

Pánik a fedélzeten

A GERGELY THEÁTER BEMUTATJA:
Stéphane Laporte – Patric Laviosa
PÁNIK A FEDÉLZETEN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 30. hétfő, 19:00

Újra Vecsésen tartja premier előadását a Gergely Theáter!

A történet egy vidéki házaspárról, egy anyáról és a majdnem felnőtt fiáról, valamint egy különleges sorsú bárénekesnőről és egy mellőzött másodtisztről szól. Közös bennük, hogy mindannyian hatalmas reményekkel szállnak fel a Titanas tengerjáró fedélzetére, hogy a szárazföldön hagyhassák megoldatlan, unalmas életüket. A hajóút során kiderül róluk, egyikük sem az, akinek mutatja magát. Rengeteg hasonlóság van a különböző életekben, sorsokban, sokkal több, mint ahogy azt ők maguk gondolják. Titkaik, hazugságaik elképesztően humoros helyzetekbe sodorják őket, miközben nem tudni, a hajó hová is tart velük. A Pánik a fedélzeten jelenleg a világ egyik legkeresettebb és legsikeresebb zenés vígjátéka, amelyet a Gergely Theáter előadásában elsőként a vecsési közönség láthat hazánkban. Az ősbemutatóra október 13-án 19 órakor kerül sor a Bálint Ágnes Kulturális Központban.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel