Program


Pánik a fedélzeten..!

Pánik a fedélzeten..!

Pánik a fedélzeten..!
musical comedy két felvonásban
Az előadás időtartama: 150 perc
Írta: Stéphane Laporte - Patrick Laviosa

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 14. szombat, 21:00

A páratlan zenei világú, vérbő francia musical comedy szereplői: egy házaspár vidékről, egy anya a majdnem felnőtt fiával, egy különleges sorsú bárénekesnő és egy mellőzött másodtiszt… Közös bennük, hogy mindannyian hatalmas reményekkel szállnak fel a Titanas tengerjáró fedélzetére, hogy a szárazföldön hagyhassák megoldatlan, unalmas életüket. Közös, hogy a hajóút során kiderül róluk, senki és semmi nem az, aminek látszik... S mi a közös bennük még? Sokkal több, mint ahogy azt ők maguk gondolják. Titkaik, hazugságaik elképesztően humoros helyzetekbe sodorják őket, miközben nem tudni, a hajó hová is tart velük... Fordulatok, temperamentum, kiváló jellem- és szerepformálási lehetőségek egyaránt velejárói ennek a világviszonylatban is keresett musicalnek, amely a hétköznapi hazugságok musicaljének is nevezhető.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel