Program


Papageno titkai

Papageno titkai

XVII. Nemzetközi Bábfesztivál
Kövér Béla Bábszínház (Szeged): Papageno titka
muzsikás bábjáték
ajánlott 5 éves kortól

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 14:00

Jeli Viktória meséjét bábszínpadra alkalmazta és rendezte: Rumi László

Versek: Varró Dániel
Zenéjét W.A. Mozart "Varázsfuvolájából" komponálta: Ágoston Béla

Figurák és kulisszák: Rófusz Kinga
Műhelymunkák: Balla Gábor, Rófusz Kinga, Tóth Andi, Bajusz Andrea, Jernei János

Játsszák: Presits Tamás, Spergel Anna

Ki ne ismerné a szószátyár Papagenot, a minden lében kanál madarászt, aki hűségesen követi Tamino királyfit, hogy kiszabadítsák Pamina királykisasszonyt Sarastro fogságából. Papageno egyik titka: töretlen jókedve. A másik zenélő kordéjában rejtőzik. A harmadikat nem árulhatjuk el. Aki kíváncsi, nézze meg az előadást!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel