Program


PénteK13 – Pál Ferenc előadása

PénteK13 – Pál Ferenc előadása

Pál Ferenc előadása
Fordulat, a változás kulcsa
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 19:30

Szorult helyzetünkben, rossz közérzetünkben sokszor vágyunk arra, hogy megváltozzanak körülményeink. A külső változás azonban gyakran elképzelhetetlen egy olyan fordulat nélkül, amely bennünk megy végbe. Ez nem azt jelenti, hogy a fejünkben születik valamiféle megoldás a problémánkra, hanem azt, hogy felülmúljuk a - bizonyos esetekben megoldhatatlannak tűnő - problémát. Valamit hirtelen másképpen látunk, és ennek olyan hatása van, mintha megráztuk volna a kaleidoszkópot: az egész kép megváltozik. Izgalmas módon pedig ezt a belső átalakulást gyakran olyan külső változások követik, amelyek addig elképzelhetetlenek lettek volna.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel