Program


Pinokkió

Pinokkió

A Ziránó Színház előadása, bábjáték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 15:00

Van egy fabáb, egy faragatlan kis fickó, aki arról álmodik, hogy igazi gyerek lesz. De vajon mi történik akkor, ha ez az álom egyszer csak valósággá válik? Pinokkió felnő, bábjátékos lesz, még a távoli Amerikába is eljut. Híres lesz. Szeretettel teli leveleket ír haza Mamának és Papának, melyek alkalmat adnak a régi kalandok felidézésére, és közben átélhetjük egy kis fabáb emberi vágyait és tévedéseit.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel