Program


Platón: A védőbeszéd
2

Platón: A védőbeszéd

Monodráma
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 16. kedd, 19:00

’Ejnye, te athéni polgár, nem szégyelled magad, hogy mindig csak a vagyonod gyarapítására van gondod, meg a hírnevedre, de az igazságról és arról, hogy lelkedet a lehető legjobbá tedd,arról nem is gondolkodol?”

Makranczi Zalán: „A darab két és fél ezer éves, de frissebb, maibb, mint például egy 100 évvel ezelőtti darab. Friss és aktuális. Megfogott engem ez az erős akaratú demokrata, akinek a mához is van szava. Szókratész, a filozófus elsősorban gondolkodó, másodsorban tanító. Gondolkodni és beszélgetni tanít. A piacon sétálva fejtette ki nézeteit, tanította az ifjúságot, s az egyik tanítványa, Platón őrizte meg a gondolatait. Ezt próbálom én most visszaadni.”


Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel