Program


Pletykák

Pletykák

Négy előkelő házaspár érkezik egy házassági évfordulóra, a házigazdák azonban nincsenek sehol. A vendégek fantáziája elszabadul, szárnyra kelnek a pletykákra alapozott találgatások. Vajon hol az ünnepelt házaspár? Hová tűnt a teljes személyzet? Mi lesz így a vacsorával?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 17:00

Neil Simon: Pletykák
bohózat

Négy előkelő házaspár érkezik egy házassági évfordulóra, a házigazdák azonban nincsenek sehol. A vendégek fantáziája elszabadul, szárnyra kelnek a pletykákra alapozott találgatások. Vajon hol az ünnepelt házaspár? Hová tűnt a teljes személyzet? Mi lesz így a vacsorával? Na és ki adott le lövéseket az emeleti szobában? Végül persze minden megoldódik, minden félreértésre fény derül, a pletykák szertefoszlanak, de a főkérdés megmarad: hol töltötte estéjét a hiányzó házaspár? Krimibe hajló önfeledt komédiázás a bohózatok mestere, Neil Simon tollából a Vörösmarty Színház színpadán.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel