Program


Polska Jazz – Voicingers Nights | Alina Rostotskaya Quartet (RU/PL/H)

Polska Jazz – Voicingers Nights | Alina Rostotskaya Quartet (RU/PL/H)

Alina azzal a nemzetközi csapattal érkezik az Opusba, mellyel a lengyelországi Żoryban tavaly a Grzegorz Karnas lengyel énekes által alapított és azóta is vezetett Voicingers Fesztivál egyik legsikeresebb koncertjét adták.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 20:00

Közreműködik:

    Alina Rostotskaya - ének
    Kuba Mizeracki - gitár
    Mariusz Praśniewski - nagybőgő
    Dés András - ütőhangszerek

Alina zenéjét leginkább talán a jazz, az orosz népzene és a klasszikus zene akusztikus fúziójaként írhatnánk körül. Rostotskaya számos nemzetközi jazz verseny nyertese, vagy döntőse volt, elég ha néhányat említünk: Moszkvai Jazz-énekes Verseny – Grand Prix, Voicingers Jazz-ének Verseny és Fesztivál (Żory, Lengyelország) – 2. díj, Riga Jazz Stage (Lettország) – 3. díj és különdíj, Nomme Jazz (Észtország) – különdíj, Baku Jazz Competition (Azerbajdzsán) – nagydíj. 2013-ban Alina az Orosz Kulturális Csatorna Big Jazz című egyedülálló TV-vetélkedőjének volt résztvevője, ahol egészen a hét lépcsős verseny legutolsó fordulójáig kitartott.

Alina énekel oroszul és angolul is, szívesen kísérletezik különböző stílusokkal, illetve speciális énektechnikákkal, a hagyományosnak mondható jazzes scat énekléstől kezdve egészen a kortárs zenében alkalmazott különleges hangképzési módszerekig.

Az énekesnő idén áprilisban jelenteti meg Flow című debütáló albumát, rajta hét különböző stílusú és hangulatú dallal, melyek az orosz és a szefárd népdaloktól Alina orosz nyelvű saját szerzeményein át a szöveg nélküli énekléssel előadott darabokig terjednek. A moszkvai Mosfilm stúdióban rögzített albumot az európai jazz hangmérnök legenda, Jan Erik Kongshaug keverte és masterelte az oslói Rainbow Stúdióban.

Alina azzal a nemzetközi csapattal érkezik az Opusba, mellyel a lengyelországi Żoryban tavaly a Grzegorz Karnas lengyel énekes által alapított és azóta is vezetett Voicingers Fesztivál egyik legsikeresebb koncertjét adták. Ezen a fesztiválon vezet már több éve kurzusokat egyik legkiemelkedőbb hazai ütőhangszeresünk, Dés András is. Mariusz Praśniewski játékát több ízben is élvezhette már az Opus közönsége Grzegorz Karnas különböző együtteseinek állandó bőgőseként, míg a kitűnő gitárost, Kuba Mizerackit most üdvözölhetjük először a klubban.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.  Telefon +36 1 216 7894
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel