Program


Polska Jazz – Voicingers Nights | Przemek Kleczkowski (PL) – Nastja Volokitina (UA)

Polska Jazz – Voicingers Nights | Przemek Kleczkowski (PL) – Nastja Volokitina (UA)

A Lengyelország legkeletibb részén, Hrubieszów-ban született Przemek Kleczkowski a Zeneakadémia jazz fakultásának zeneszerzés és oktatás szakán végzett. Számos jazzfesztiválon fellépett már úgy Lengyelországban, mint külföldön.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 25. péntek, 20:00

Jelenleg bemutatkozó albumán dolgozik, melyre olyan, már elismert fiatal zenészeket hívott meg, mint az Opusban is megfordult Szymon Mika és Dobosz Patryk, vagy Franciszek Raczkowski. Programja
elsősorban saját szerzeményeiből áll, melyeknek az improvizáció elemeivel kombinált letisztult egyszerűség a fő erőssége.

Az ogyesszai születésű ukrán Nastja Volokitina az ottani Vladimir Zeneművészeti Egyetem jazz vokál szakán végzett, jelenleg pedig a weimari Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója. Kamara-formációival és nagy klasszikus zenekarokkal egyaránt nagy sikert aratott Oroszországban és egész Európában. A rangos Montreux-i Jazz Énekverseny, és a Riga Jazz Stage versenyének is díjazottja. Több nemzetközi jazz fesztiválon is fellépett.
A Felső-Sziléziai Żoryban, Lengyelországban évente megrendezett Voicingers Fesztivál a kiemelkedő lengyel énekes, Grzegorz Karnas kezdeményezésére született meg. Célja, hogy olyan eredeti és színvonalasabb zenei projektek megvalósulását tegye lehetővé, amelyeknek kulcseleme az improvizáción alapuló zenei frissesség. A pályakezdő fiatal művészek, illetve a már megalapozott háttérrel rendelkező előadók mellett a Voicingers Fesztivál mindazoknak segítséget akar nyújtani, akik számára az éneklés egy életen át tartó vezérfonalat jelent. Ezért a fesztivál a jeles nemzetközi művészek koncertjei mellett évente megrendezi a Nemzetközi Énekes Művészek Jazz Versenyét, a Voicingers Workshops egyéni és csoportos foglalkozásain segíti a résztvevők művészi formálódását és számos egyéb programot kínál művésznek és közönségnek egyaránt.

Néhány éve a lengyel Voicingers Fesztivál, a szlovák Hevhetia Records és a Budapest Music Center Opus Jazz Clubja között egyre erősebb együttműködés van kialakulóban. Ennek keretében vesznek részt a BMC szakemberei részt a fesztivál zsürijében, illetve tavaly augusztusban a Hevhetia Fesztivál egyuik fellépőjeként a 2016-os verseny győztesét, Martyna Kwoleket és Early Birds nevű együttesét látta vendégül a klub. A mostani kétnepos rendezvény ennek a folyamatosan erősődő partnerségnek egy újabb állomása.

Műsor:

a 2017-es verseny két nyertesének szólókoncertjei:

20:00 - 20:50 PRZEMEK KLECZKOWSKI (PL)
21:00 - 21:50 NASTJA VOLOKITINA (UA)

Közreműködik:

Przemek Kleczkowski - ének, gitár
Nastja Volokitina - ének, elektronika

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel