Program


Rácz Gergő - Egyetlen

Rácz Gergő - Egyetlen

Rácz Gergő több mint 25 éve van a zenei pályán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 20. szerda, 19:00

Ez idő alatt több sikeres formáció tagja volt, zeneszerzőként pedig nem csak magának, hanem több ismert magyar énekesnek írt slágereket. Szóló előadóként Bennünk a világ című szerzeményével robbant be a köztudatba, emellett Csak állj mellém! és Bolondod voltam című számát is nap mint nap játszák a rádiók. 

Akik ellátogatnak december 20-i koncertjére a MOM Kulturális Központba, igazi showra számíthatnak, ahol Gergő zenekarával és táncosaival együtt, a tőle megszokott kidolgozottsággal mutatja be legismertebb és legújabb dalait. 

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel