Program


Ragyogó üvegek, csengő áriák

Ragyogó üvegek, csengő áriák

Ragyogó üvegek és csillogó áriák várják az üvegfestészet és az opera kedvelőit október 17- én.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 17. kedd, 19:00

Az eseményen új szerepben mutatkozik be az országos hírű főorvos, Dr. Sólyom Katalin. A székelyudvarhelyi születésű Dr. Sólyom Katalin bőrgyógyász festett üveg, valamint Tiffany technikájú alkotásainak első önálló bemutatójára kerül sor. Az elismert orvos és szaktekintély lelki feltöltődésként született művein át különleges alkotói világába enged betekintést. Az est során Józsa Judit szobrászművész, művészettörténész, a Magyar Kultúra Lovagja beszélget a művésszel. A kiállítás megtekintése után Antal Imola székelyudvarhelyi operaénekes szólóestjét hallgathatja meg a közönség a Duna Palota dísztermében. Opera és operett áriák és dalok szólalnak meg az ifjú szoprán művésznő előadásában Telemanntól Donizettiig.

18:30
Regisztráció

19:00
Dr. Sólyom Katalin üvegfestmény kiállítása
Beszélgetés az alkotóval
A beszélgetést Józsa Judit szobrászművész, művészettörténész, a Magyar Kultúra Lovagja vezeti

19:45
Antal Imola operaművész szólóestje
Opera és operett áriák és dalok Telemanntól Donizettiig

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel