Program


Rákász Gergely: Lords of The Organ

Rákász Gergely: Lords of The Organ

Rákász Gergely: Lords of the Organ
orgonakoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 30. vasárnap, 20:00

A kiváló magyar orgonaművész, Rákász Gergely Lords of the Organ-sorozata a hangszer legnagyobb szerzőit és örökéletű műalkotásaikat állítja színpadra a következő években. A mostantól nyaranta visszatérő Orgona Lordjai olyanok a hangszer történetében, mint egy-egy bíbor színű könyvjelző az örökkévalóság enciklopédiájában. A kötet Bachnál természetesen minden évben kinyílik, majd jobban és kevésbé ismert mesterművek között lapozgatunk, a bravúros orgonaátiratok pedig új és új nem orgona szerzőt emelnek a Lordok közé.

Rákász Gergely a Városmajori Szabadtéri Színpad visszatérő vendégeként ad újabb különleges nyáresti koncertet a hangulatos budai színpadon, mely egyszerre kínál jól ismert klasszikus muzsikákat, új érdekességeket, és meglepő élményeket a hangszerek királyának udvartartásából.

Műsor:

Charles Marie Widor: V. Szimfónia (Nyitány)

Johann Sebastian Bach: Dór Toccata és Fúga

Cesar Franck: A-moll Korálfantázia

Wilhelm Middelschulte: Toccata

Maurice Ravel: Bolero

Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét. 2005-ig az Egyesült Államokban tanult és koncertezett, mindezidáig több mint ezer fellépése volt Magyarország, Európa és Amerika nagyvárosaiban. Egyedi látásmódja fiatalos lendülettel tölti meg a komolyzenét. Látványkoncertjeivel új műfajt teremtett, melyben képzőművészet, tánc, és színészi játék segítségével tízezrekhez közelítette a műfajt és a hangszert. Egy Koncert Kékben című műsorát közel 30 000-en nézték meg szerte Európában. Bachalley projektjében a világon először a művészi paletta két, talán legtávolabbi végét kapcsolta össze, Bach fúgáit és a Street Dancet. VíziZene című produkciója a Dunán és a Rajnán, minden évben kultúrakedvelő utazók vágyott úti célja. Iskolaprogramja keretein belül több mint száz magyar iskolában szólaltak meg hangversenyei, közel 50 000 diák ismerkedett általa a klasszikus orgonazenével. Hét szólóalbuma jelent meg.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel