Program


Rejtély Miss Marple otthonában - szabadulós játék 2-6 fő
2

Rejtély Miss Marple otthonában - szabadulós játék 2-6 fő

Meg szokta tippelni, hogy ki a gyilkos a krimikben? Most itt a lehetőség, hogy éles helyzetben is tesztelje a képességeit!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A híres írónő, Agatha Christie egyik regényhősének, Miss Marple-nek a szerepébe bújunk. Az ő otthonában van a kulcs egy gyilkosság felderítéséhez. Hol van a gyilkos fegyver? Hol történt a gyilkosság? Ki tette? Ha elég ügyesek vagyunk, minden kérdésre választ fogunk kapni! Az idő viszont ketyeg, már csak 60 percünk maradt! A játékosok a környezet alapos feltérképezésével, a rejtett játékelemek fellelésével kell a legkülönfélébb logikai feladványokat megoldaniuk ahhoz, hogy kiszabaduljanak a szobából a rendelkezésre álló idő alatt. Csapatmunka nélkül azonban szinte lehetetlen a kijutás!

 

Fontos információk

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, Központi út, Csepel Művek

A kijutásra egy órája van a játékosoknak.

A játékot legkevesebb 2, és maximum 6 fős csapatokban lehet játszani.

A kijutós játék lényege az, hogy a sikerhez a játékosok közötti feladatmegosztás, koordinált együttműködés szükséges, így a szórakozáson túl a kiszabadulós játék kiválóan alkalmas csapatépítésre is.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel