Program


Reptében - Góbi Rita Társulat

Reptében - Góbi Rita Társulat

A Góbi Rita Társulat előadása
mikromozgások kinagyítva

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 19:00

A „már nem itt” és a „még nem ott” köztes állapotának – a tiszta tánc eleven közegének – ad teret Góbi Rita új szólóelőadása, amely az átmenetek és a metamorfózisok világába kalauzol.

Erre a produkcióra készített zenét Szegő Dávid, aki különleges morzejelekkel, akusztikus, elektronikus és repetitív zörejhangokkal ad tájékozódási pontokat a minimalista eszközökből építkező tánchoz, a teljes értékű színpadi jelenléthez.

Tánc és koreográfia: Góbi Rita
Zene: Szegő Dávid
Fénytervezés: Pavla Beranová
Jelmeztervő: Sinkovics Judit
Kreatív producer: Bakk Ágnes

Az előadás időtartama 45 perc

Góbi Rita táncművész, koreográfus, tanár, társulata 2006 óta van jelen a kortárs tánc, performance és színház világában. Vajdaságban, Újvidéken született, a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett klasszikus balett szakon, később mesterdiplomát szerzett, mint koreográfus és táncpedagógus. Kétszer nyerte el a Fülöp Viktor-ösztöndíjat, 2015-ben pedig az Évad Legjobb Táncosnőjének választották.

Pályájára nagy hatással volt, hogy tagja volt a Pécsi Balettnek, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten ösztöndíjasa volt, szabadúszó táncművészként dolgozott Bozsik Yvette, Szabó Réka, Pataky Klára, Réti Anna, Gergye Krisztián, Belgrádi Theatar Mimart, Finn PerformanceSirkus, Természetes Vészek Kollektíva, Duda Éva Társulat, Andaxínház. Jelenleg a Nemes Nagy Ágnes Szakközépiskola tanára.

Több táncfilmet is forgatott, karakterszerepekre filmes megkeresések is adódtak pl. Jancsó Miklós Ede megevé ebédem című filmje.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel