Program


Római anzix: Tenebre

Római anzix: Tenebre

Római Anzix: Tenebre
olasz giallo, 101 perc, 1982
olasz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 6. kedd, 20:45

Rendező: Dario Argento

Szereplők: Anthony Franciosa, Giuliano Gemma, Christian Borromeo

Fekete kesztyűs kezek, villanó borotvapenge, a fröccsenő vér vöröse – az olasz bűnügyi műfaj, a giallo kultikus rendezője, Dario Argento szokásos kelléktára 1982-es Tenebre című filmjében is felvonul. Az amerikai horroríró római tartózkodását kegyetlen gyilkosságok kísérik: a lázálomszerű történet meglepő csavarokat tartogat; s egy traumatikus emlékképnek, egy piros tűsarkúnak éppúgy fontos szerep jut a filmben, mint az operatőr, Luciano Tovoli lenyűgöző kameramunkájának és a Goblin rockzenéjének. Argento Tenebréje nemcsak a zsigeri borzongás kedvelőit babonázza meg, de enyhén futurisztikussá stilizált római miliője és a Foglalkozása: riporter Antonioni-klasszikusára tett utalása az ínyenceket is invitálja.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel