Program


Rutkai Bori Banda | Kiskarácsony

Rutkai Bori Banda | Kiskarácsony

Karácsony előtti hetekben minden reggel kinyílik egy kis ablak az adventi naptáron. A Rutkai Bori Banda koncertkalendáriumában mesedalok nyílnak ki; a télről, az ünnepről, a várakozás öröméről és a közös játékról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 15. vasárnap, 11:00

Bori horgolt bábjaival kelti életre a mesedalok szereplőit, és varázsolja elénk a tél sokszínű jeleneteit. A zenekar a legszebb és legbulisabb ünnepi dalaival várja a táncos kedvű közönséget.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel