Program


SHIRLEY VALENTINE (Vándor Éva)
2

SHIRLEY VALENTINE (Vándor Éva)

Willy Russel: Shirley Valentine
lírai komédia két részben
(Játékidő: kb. 120 perc)



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 21. szombat, 18:00

Sült krumpli, tükörtojás! Ez lesz ma vacsorára! Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine évtizedek óta már csak a konyhai falnak beszél. Mert ha a férjéhez szólna, olyan, mintha a falnak beszélne. Ezért inkább az igazi falat választja. De talán mégse zárult be végleg minden kapu...

Shirley Valentine az 1988-as londoni ősbemutató óta bejárta a világot. Színdarabban és amerikai filmben egyaránt. Most végre elérkezett Vándor Éváig. Ma, itt ő Shirley Valentine.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel