Program


SPANYOL FILMHÉT 2017: A te érdekedben

SPANYOL FILMHÉT 2017: A te érdekedben

ES POR TU BIEN
spanyol vígjáték, 93 perc, 2017
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 17:00

Rendező: Carlos Therón

Forgatókönyvíró: Manuel Burque,Josep Gatell
Szereplők: Javier Cámara, Jose Coronado, Roberto Álamo

Minden apa rémálma az a nap, amikor a lánya bemutatja szíve választottját, akiről kiderül, hogy taszítóbb már nem is lehetne, és persze csakis „azt” akarja féltett kincsétől. Ebben a helyzetben találja magát a három barát, Arturo, Poli és Chus is: lányaik mintha direkt hadat üzennének nekik. Ha harc, hát legyen hac!

La peor pesadilla para un padre es el día en que su hija le presenta a su pareja... que inevitablemente resulta ser absolutamente despreciable y sólo quiere una cosa de su amada hijita. Esta es precisamente la situación que se les presenta a Arturo, Poli y Chus. Sus tiernas hijas han decidido arruinar su futuro con tres novios pésimos. La única solución es la lucha.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel