Program


Stacey Kent - Jazz itt!

Stacey Kent - Jazz itt!

Stacey Kent (ének), Jim Tomlinson (szaxofon, fúvós hangszerek), Graham Harvey (zongora), Jeremy Brown (bőgő), Josh Morrison (dobok)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 19:30


Nincs könnyű helyzetben egy énekesnő, ha klasszikus bossa novát szeretne énekelni. A Getz/Gilberto album magasra tette a lécet: a fanyar, szenvtelenül erotikus női hang éles ellenpontban áll a forró dél-amerikai zenével, ezzel páratlan jazzes disszonanciát okozva, ami a műfaj alappillérévé vált. Stacey Kent, az utóbbi években a brazil muzsika irányába orientálódó énekesnő korábban sztenderdlemezeivel vált ismertté. Habár amerikai, karrierje a londoni Sohóban indult, majd igen hamar a neves Ronnie Scott jazzklub állandó fellépője lett. 1997-ben adta ki első lemezét, és alig két évvel később már egy Grammy-jelölést is begyűjtött. 2013-tól kezdve jelentet meg brazil tematikájú albumokat, ennek hatására a híres brazil zeneszerző, Marcos Valle el is hívta magához Rióba. Ez is azt mutatja, hogy Kent képzett, selymes hangjával, kedves egyéniségével meg tudott birkózni a bossa nova kihívásával. Repertoárjában éppúgy megtalálhatók klasszikusok a Nagy Amerikai Daloskönyvből, mint Antonio Carlos Jobim művei, francia sanzonok, vagy saját (és szaxofonos férje által írt) kompozíciók.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel