Program


Stacey Kent - Jazz itt!

Stacey Kent - Jazz itt!

Stacey Kent (ének), Jim Tomlinson (szaxofon, fúvós hangszerek), Graham Harvey (zongora), Jeremy Brown (bőgő), Josh Morrison (dobok)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 19:30


Nincs könnyű helyzetben egy énekesnő, ha klasszikus bossa novát szeretne énekelni. A Getz/Gilberto album magasra tette a lécet: a fanyar, szenvtelenül erotikus női hang éles ellenpontban áll a forró dél-amerikai zenével, ezzel páratlan jazzes disszonanciát okozva, ami a műfaj alappillérévé vált. Stacey Kent, az utóbbi években a brazil muzsika irányába orientálódó énekesnő korábban sztenderdlemezeivel vált ismertté. Habár amerikai, karrierje a londoni Sohóban indult, majd igen hamar a neves Ronnie Scott jazzklub állandó fellépője lett. 1997-ben adta ki első lemezét, és alig két évvel később már egy Grammy-jelölést is begyűjtött. 2013-tól kezdve jelentet meg brazil tematikájú albumokat, ennek hatására a híres brazil zeneszerző, Marcos Valle el is hívta magához Rióba. Ez is azt mutatja, hogy Kent képzett, selymes hangjával, kedves egyéniségével meg tudott birkózni a bossa nova kihívásával. Repertoárjában éppúgy megtalálhatók klasszikusok a Nagy Amerikai Daloskönyvből, mint Antonio Carlos Jobim művei, francia sanzonok, vagy saját (és szaxofonos férje által írt) kompozíciók.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel