Program


Steinerék 7. rész - A Gólem Stúdió előadása

Steinerék 7. rész - A Gólem Stúdió előadása

Minden hónapban újabb epizóddal jelentkezünk a család további, zsidósággal kapcsolatos megpróbáltatásairól, ünnepekről és hétköznapokról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 8. vasárnap, 20:00

STEINERÉK
A Gólem Stúdió előadása

Mit tehet az egyszeri magyar család, ha a nagymama végrendeletéből kiderül, hogy ők inkább egyszeri zsidó család? És pláne mit tehet akkor, ha mindez óriási vagyonnal is társul?
Frissen induló sorozatunk nem véletlenül kapta a zsidó teleregény alcímet. Zsidó, mivel… nos, hát mivel zsidó. És teleregény, mivel folytatásos szappanopera, színházi szitkom, sorozat, modern kori Szomszédok, zsidó Szabó család, olyannyira, hogy lehet, meg is változtatjuk a címét Steiner család és a szomszédokra. Azt mondtuk már, hogy nagyon vicces?

SZEREPLŐK:

Nagymama: KISS MARI
Steiner Tamás:: PETKOVICS GYÖRGY
Steiner-Kovács Borbála: NÉMETH ORSOLYA
Steiner Zsófia: KONDOR KITTI
Steiner Zsombor: TURCSÁN ZSOLT
Steiner Zsanett: SCHALLINGER ZORKA
Falussy Rózsa: KERTÉSZ GYÖRGYI
Kovács Nikoletta: ANTAL ANNA
Erőss II. Péter: BOZSÁN DÁVID
Spielman Judit: KOVÁCS M. VERONIKA
Keresztes Kornélia: LOHONYAI KATALIN
Márton Sylvi: RÁCZ ESZTER

Produkciós vezető: Marcsa Barbara
A rendező munkatársa: Rácz Lili
Írta és rendezte: Borgula András és Németh Virág

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel