Program


SÜDNORD Project (FIN/COL/HUN)

SÜDNORD Project (FIN/COL/HUN)

William Suvanne finn szaxofonos, aki többek közöt elnyerte a NOKIA Fiatal Tehetségek Ösztöndíját is, három szólóalbum után most Csapó Krisztián magyar harsonással kezdett új projektbe.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 21:00

Zenéjükben Dél ritmusai ötvöződnek Észak hideg nyugodtságával. Példaképüknek Miles Davis Doo Bop korszakát tekintik, az íz mégis sajátos, már csak a zenekar felállása miatt is. Az együttesben a két fúvós mellett a kolumbiai basszusgitáros Andres Acevedo, valamint két magyar zenésztársa, a billentyűs Szebényi Dániel és a dobos Mihalik Ábel működik közre.

KÖZREMŰKÖDIK:

William Suvanne - szaxofon

Csapó Krisztián - harsona

Szebényi Dániel - billentyűk

Andres Acevedo - basszusgitár

Mihalik Ábel - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 

Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel