Program


Szekeres Adrien Stúdió koncert Unplugged

Szekeres Adrien Stúdió koncert Unplugged

Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kiváló zenész kíséretében. Kiss Gábor - zongora, Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion,Schneider Zoltán - gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 18:00

Az egykori Pannónia Filmstúdió újra életre kelt, a falak között a filmes és a zenei szakma egyaránt otthonra talált. A sokáig elhanyagolt épületben ismét nagy dolgok születnek. 

 

Legyen ön is részese egy igazán felejthetetlen zenei élménynek, mely soha nem ismétli meg önmagát. 

 

Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kíváló zenész kíséretében. Kiss Gábor - zongora,  Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion,Schneider Zoltán - gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai. 

 

Történetekkel megfűszerezett zenei kalandra invitáljuk önöket, melyet a könnyűzenei műfaj legigényesebb hallgatóinak ajánlunk!

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel