Program


Szekeres Adrien Stúdió koncert Unplugged

Szekeres Adrien Stúdió koncert Unplugged

Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kiváló zenész kíséretében. Kiss Gábor - zongora, Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion,Schneider Zoltán - gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 18:00

Az egykori Pannónia Filmstúdió újra életre kelt, a falak között a filmes és a zenei szakma egyaránt otthonra talált. A sokáig elhanyagolt épületben ismét nagy dolgok születnek. 

 

Legyen ön is részese egy igazán felejthetetlen zenei élménynek, mely soha nem ismétli meg önmagát. 

 

Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kíváló zenész kíséretében. Kiss Gábor - zongora,  Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion,Schneider Zoltán - gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai. 

 

Történetekkel megfűszerezett zenei kalandra invitáljuk önöket, melyet a könnyűzenei műfaj legigényesebb hallgatóinak ajánlunk!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel