Program


Szex-Pénz-Rock&Roll - Szobácsi Gergő önálló estje (BEMUTATÓ)

Szex-Pénz-Rock&Roll - Szobácsi Gergő önálló estje (BEMUTATÓ)

Szobácsi Gergő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 19:00

Ki ne akart volna híres sztár lenni gyerekkorában? 10 évesen, az én kis lakótelepi szobám szőnyegpadlója, számtalanszor volt a Wembley stadion színpada, ahol Freddie Mercuryként feszítettem. A többség álmait viszont beőrölték a szürke hétköznapok malmai. Ez az est azokról szól akiknek végül mégis összejött. Azokról, akik megvalósították álmaikat. De biztos olyan ez a világ amilyennek álmainkban láttuk? Tényleg csak szex, pénz és rock&roll? Kiderül vadonatúj önálló estemből!

 

Az elődás időtartama kb. 90 perc

Ajánlatunk


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel