Program


Szirtes Edina Mókus: Ősbemutatók

Szirtes Edina Mókus: Ősbemutatók

Szirtes Edina Mókus szólókoncertje melyet több, mint egy éve játszik koncerttermekben, templomokban, színházakban, most új darabokkal gazdagodik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 30. péntek, 19:30

Ezek is mind kísérleti zenei művek. Minden stílust ötvöznek, melyek hatással vannak egy muzsikusra, egy érző befogadóra, amelyek formálják a zenei képzelőerőt s melyek lehetőséget adnak a legszínesebben kifejezni “egyszàlhegedűvel” és énekkel a versekben lévő gondolatot.
Mert ezek is versek, melyek dallamot és ritmust kaptak sz.e.m. Szívétől. De, ahogy a zenei számok úgy a versek is gazdagodtak fiatal kortárs írók verseivel...
Személyes vallomás ez a koncert. De a Hallgatóság megtisztelő Befogadásával a koncert végére nem marad “egyszemélyes”, vagy “magányos”, hanem egységet alkotó közösséggé válhat, melynek a muzsikus csak egy része, de a Befogadó nélkül mit sem ér!

Ajánlatunk


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel