Program


Teremről teremre

Teremről teremre

Nézzen körbe a Müpában, élje át a virtuális valóság élményét, látogassa meg a Ludwig Múzeumot és ebédeljen kedvezményes áron a P’Art Kávéház és Bisztróban!

Aktuális előadások



Teremről teremre

A Müpa megújította az épületet bemutató programját. A Teremről teremre elnevezésű séták általában heti két alkalommal indulnak. Kollégáink tényeket és érdekességeket osztanak meg a vendégekkel a Müpa történetéről, építészeti koncepciójáról, a programokról éppúgy, mint a rezidens együttesekről: a Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekarról és a Nemzeti Táncszínházról. A látogatók megismerik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem adottságait, egyedülálló akusztikájának működését, valamint a Fesztivál Színház egyedi technikai megoldásait is. A túra során vendégeink a Panoráma teraszról különleges nézőpontból csodálhatják meg Budapest látképét.

A megváltott jegyek nemcsak a túrán való részvételre jogosítanak; felmutatásával vendégeink a program kezdete előtt ingyen tekinthetik meg a Ludwig Múzeum állandó kiállítását és utána kedvezményes ebéd menüt fogyaszthatnak a P'Art Kávéház és Bisztróban.

A Teremről teremre programra a csoportok és az egyéni látogatók előzetes regisztráció után a helyszínen válthatják meg jegyüket. A regisztráció csak a visszaigazolással együtt érvényes!

Lemondási szándékát kérjük, 72 órával az esemény előtt jelezze kollégáink felé!

Ajánló


Hímes napok a Néprajziban Húsvéti MÉTA matiné 2024. márc. 23. 14:00 - 17:00

A tárlatvezetés alapjegy után válasszon a múzeumi belépőjegyek közül. Annyi jegyet váltson, ahány fő érkezik a tárlatvezetésre. Amennyiben diák |…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel