Program


The Bad Plus / BTF 2018
2

The Bad Plus / BTF 2018

Az ikonikus amerikai jazzformáció, a The Bad Plus alapítása óta ellenáll mindenféle skatulyázásnak, zenéjüket soha sem lehetett hagyományos fogalmak, kategóriák szerint jellemezni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 21:00

 Feldolgozásaikban és saját szerzeményeikben van valami üdítően provokatív, zenei nyelvük és stílusuk egyszerre populáris és kísérletező. Az experimentális jazztől az indie rockon, popon át a klasszikus zenéig számos forrásból merítenek inspirációt.

Az alapító tagok – a basszusgitáros Reid Anderson, a zongorista Ethan Iverson és David King dobos – 2016-ban jelentették meg az It’s Hard című albumot, ez volt az együttes tizenkettedik lemeze. Az anyag különlegessége, hogy kizárólag feldolgozásokat tartalmaz, olyan (jellemzően nem a jazz világához tartozó) előadóktól, mint Peter Gabriel, Prince vagy Cyndi Lauper.

2018-ban új zongorista, Orrin Evans csatlakozik az együtteshez. A legújabb album tanúsítja majd, hogy Orrin Evans milyen új színekkel járul hozzá a The Bad Plus hangzásához, mely, miként a BBC fogalmazott, lemezről lemezre változik és továbbfejlődik.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel