Program


Tosca
2

Tosca

opera
esőnap: július 2.
Puccini gyönyörű zeneművével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évada június 30-án. Az operairodalom ikonikus női főszerepét a világhírű szoprán, Rost Andrea énekli. Az előadás látványos Dóm téri verziója egyfajta “girl power” üzenet lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 21:00

Rost Andrea mellett szintén kiváló operaénekeseket láthatnak majd a nézők a Puccini-mű szerepeiben. Scarpiát Kálmándy Mihály énekli majd, aki a tavalyi Dóm téri Wagner-bemutatón teljesen lenyűgözte a közönséget elementáris erejű játékával és az egész teret betöltő baritonjával. Immár az egymást követő harmadik évben láthatják a Szabadtérin a nézők László Boldizsárt, ezúttal Cavaradossi szerepében. Szerepformálását és énekét minden bizonnyal idén is hálásan fogadja majd a közönség. A további szerepekben láthatjuk és hallhatjuk Rácz Istvánt, Altorjay Tamást, Böjte Sándort, Pataki Bencét és Rácz Tibort.  

A kiváló szereposztáshoz izgalmas látásmódú rendezőt “igazolt” a Szabadtéri: Bocsárdi László most először dolgozik a Dómt téren. Az opera legfontosabb üzeneteként azt szeretné kiemelni, hogy egész életünket a szenvedély vezérli, az ember pedig nem egy racionális lény, sokkal inkább az érzelmei hatására hozza meg döntéseit. “A világot látszólag a férfiak uralják, de igazából a nők irányítanak - mondja. - Tosca miatt Scarpia és Cavaradossi is elveszti biztosnak hitt egyensúlyát.”

A Toscát olasz nyelven, magyar felirattal június 30-án és július 1-jén láthatják a Dóm téri nézők.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel