Program


Trans-Formation - zenés színpadi előadás

Trans-Formation - zenés színpadi előadás

A zenekart 2005 júliusában hívta életre Pozsár Eszter. A kvartettet szokatlan hangszer-összeállítás jellemzi: a ritmus-szekciót gitár, basszusgitár, dob és ütőhangszerek alkotják, ezekhez társul a jazz zenében oly ritkán hallható fuvola, illetve a szoprán szaxofon.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 24. szerda, 20:00

Pályafutásuk során a játékosok mindegyike tett már kitérőt sok más zenei stílus felé. Ezeket, a tapasztalatokat, irányzatokat, érzéseket az együttes tagjai egy különleges zenei szövetté alakítják - transzformálják, melyet a TRANS-FORMATION név fémjelez.

A Trans-formation saját kompozíciókat ad elő. Zenéjét műfaji besorolás szerint a jazz tágan értelmezett korlátai közé lehet beszorítani, de tartalmaz rockos illetve kortárs zenei elemeket és helyenként világzenei hatások is fűszerezik. A szerzeményeket legtalálóbban „kortárs jazz-fantáziáknak” lehet a nevezni. Kortárs – olyan értelemben, hogy a dalok szerzői ma élő és alkotó muzsikusok.

Hangulatát tekintve rendkívül sokszínű érzelmeket közvetít - melankolikus, harsány, édeskés, tüzes, fanyar, játékos és helyenként groteszk.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel