Program


Útibeszámolók: Az Ebola poklában jártam - Dr. Steier József előadása

Útibeszámolók: Az Ebola poklában jártam - Dr. Steier József előadása

Sorozatunk nézői havonta egy alkalommal olyan előadókkal találkozhatnak, akik utazásaikról nemcsak fotókat, videókat készítettek, hanem írásban (könyvben, blogon) is megörökítették élményeiket.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 18. szerda, 18:30

Az Ebola poklában jártam – Dr. Steier József könyvbemutató előadása

Dr. Steier József, a Guineai Köztársaság korábbi tiszteletbeli konzulja, gyermekkorának legmeghatározóbb részét Afrikában töltötte. 2014 nyarán azt az útvonalat járta be, amelyen az Ebolát feltételezhetően behurcolták Guinea fővárosába. Élményekkel, kalandokkal és nehézségekkel teli utazásáról Az Ebola poklában jártam címmel könyvet is írt, mely egy igazi „keserédes”, sokszor humoros beszámoló egy szerethető nép összetett problémáiról.

Steier József közgazdász, energetikus, az „Africa Summit”-ok előadója. 2006 óta dolgozik saját Zöld Szahara projektjén. Az Afrikai Magyar Egyesület (AHU) alapító tagja, mellyel kilenc alkalommal indítottak önkéntes orvosi missziót olyan, a világtól elzárt településekre, ahol nincs orvosi ellátás.
 

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

zenés átirat két részben

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel