Program


Vad Balaton

Vad Balaton

Színes, magyar természetfilm
65 perc, 2018  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 1. kedd, 16:00

A Balaton Közép-Európa legnagyobb sekély vizű tava. Bár nyáron a partjait nyaralók lepik el, a tó és környezete rendkívül változatos természeti kincseket tartogat. A geológia, a vadvilág és az ember különös házassága teremtette ezt a tájat. A tó partjait kísérő vulkáni kúpok és barlangok, mésztufa lépcsők és szurdokvölgyek, mocsarak és berkek olyan csodákat tárnak elénk, amelyek csak erre a vidékre jellemzők. Ürge és vadmacska, vándorsólyom és holló, tömegesen fészkelő kócsagok és gémek, éjszakai kalandra induló pelék és násztáncot járó balinok elevenednek meg többek között a látványos víz alatti és légi felvételeket is felvonultató filmben, amelyet kitűnő képminőséget nyújtó 4K kamerákkal, speciális víz alatti kamerákkal, rejtett vadkamerákkal és drónkamerákkal forgattak közel 3 éven át. A Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként ismert, Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmje a televíziós változatból kimaradt jelenetekkel bővített, hosszabb és szélesvásznú (cinemascope) kivitelben érkezik április 19-től országszerte a mozikba. A film az NMHH Médiatanács támogatásával, Magyar Média Mecenatúra Program keretében jött létre.

Alkotók:

    Rendező - Mosonyi Szabolcs
    Forgatókönyvíró - Bagladi Erika
    Vezető operatőr - Mosonyi Szabolcs
    Zeneszerző - Mátyás Attila Merkaba
    Vágó - Mosonyi Szabolcs
    Narrátor - Csankó Zoltán
    Producer - Bagladi Erika
    Gyártó - Natfilm Hungary Kft

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel