Program


zzVarázslatos nők vonzásában

zzVarázslatos nők vonzásában

Január 24-én és 25-én két alkalommal tűzzük műsorra a Varázslatos nők vonzásában című musical gálánkat, amely akár egy különleges bérlet-konstrukcióban is megtekinthető.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 25. szerda, 19:00

A gálán olyan népszerű musical slágerek dallamai csendülnek fel, mint a Marie Antoinette, a Fame, az Elfújta a szél, a Lady Budapest, a Mozart!, a Rudolf, a Rómeó és Júlia, az Elisabeth, az Abigél és nem utolsó sorban legújabb, készülő előadásunk a Notre Dame-i toronyőr. A dalok előadói színházunk sztárjai Gubik Petra, Janza Kata, Nádasi Veronika, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Veréb Tamás.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel