Program


Vastag Csaba - NEON

Vastag Csaba - NEON

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 19:30

Vastag Csaba rendhagyó, exkluzív nagykoncertje a Budapest Kongresszusi Központban
Csaba hosszú évek óta a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. Ez az energikus, maximalista énekes, berobbanása óta háromszoros Fonogram díjas előadó lett, platinalemezek és megszámlálhatatlan egyéb zenei és művészeti díj tulajdonosa.


A koncertnek Csaba a NEON címet adta, mely szó görögül magában hordozza a megújulást. A nagysikerű CONECTO és OPTIMUM lemezek után, ez lesz az az út, amin egy új dimenzió felé halad, és ezen az úton is szeretné ha elkísérné a számára oly fontos, szeretett közönsége.
Erre az estére rendhagyó, izgalmas módon álmodta meg eddigi pályafutásának összefoglalását, és saját zenekarával - a Magyar Virtuózok Kamarazenekar tagjaival kiegészülve -, egy látványvilágában is egyedülálló produkcióban fogja előadni összes ismert dalát. A nagyszabású előadáson, a színpadon 30 zenésztárssal együtt, maga is meglepetéssel készül, így igazi, különleges zenei élményre számíthatunk.

Zenei munkásságának újabb mérföldköveként, legfrissebb dalának hivatalos premierjével is megtiszteli közönségét, amely már „NEON Fényben”, a megújulás útján született.
Csaba régóta készül erre az átalakulásra, gyertek vele 2018-ban is élete egyik legkülönlegesebb utazására!
Május 12-én mindenre Fény derül!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel