Program


VoiSingers Szuperkoncert 2017

VoiSingers Szuperkoncert 2017

A VoiSingers a legmodernebb zenei elképzeléseket öltözteti kórusmuzsikába. Célja, hogy figyelembe véve a fiatalok zenei igényeit, továbbfejlessze és népszerűsítse a méltán világhírű magyar karének kultúráját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 18. szombat, 19:00

2012-ben alakult a pécsi együttes Balásy Szabolcs karnagy-zeneszerző vezetésével, akinek neve a Vivat Bacchus együttesből is ismerős lehet. Negyvennyolc, igen változatos életkorú és hátterű énekes alkotja az együttest, amely mindig az újat, a szokatlant keresi, mint megfogalmazzák, „ami könnyed, lendületes, élvezetes, de igényes és mindig a klasszikus gyökerekhez nyúlik vissza.”

A veszprémi est koncertprogramját David Guetta, Demjén, Abba, Sting, M. Jackson, Toto, Beach Boys, Christina Aguilera, Bon Jovi, Ace of Base, Culture Beat, Queen, Ozzy Osbore stb. világhírű dalaiból készült átiratok teszik feledhetetlenné, egyedivé.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel