Program


William Nicholson: Visszavonulás - Rátóti Zoltán, Söptei Andrea, Porogi Ádám

William Nicholson: Visszavonulás - Rátóti Zoltán, Söptei Andrea, Porogi Ádám

Edward és Alice több mint harminc éve házasok. Életük békés és kellemesen unalmas. Látszólag minden rendben velük: egészségesek, szeretik a munkájukat, takaros kis házban élnek, és egyetlen fiuk, Jamie is felnőtt, már a maga útját járja. De úgy tűnik, annyi közös emlék és élmény ellenére házasságuk mégis zátonyra futott.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 19:30

Vajon a szeretet, egymás kölcsönös tisztelete vagy a megszokás elég egy házasság megmentéséhez? Lehet-e, érdemes-e új életet kezdeni ötven fölött? És mit tegyen egy felnőtt fiú, aki azt látja, szülei éppen felforgatják, elszúrják az életüket, és minden, ami addig a biztonságot jelentette számára, darabokra törik.

William Nicholson angol író műve – amely a New York-i Broadwayn 2003-ban aratott óriási sikert – megrendítően szép és felkavaróan őszinte darab a házasság buktatóiról, a szeretetről, az öregedés elleni küzdelemről, a feladásról és a visszavonulásról.

A szerzőt 1994-ben jelölték Oscar-díjra a Shadowlands című színművének (itthon: Árnyékország) filmes adaptációjáért. Ő volt a Gladiátor című film egyik forgatókönyvírója is.

Szereplők: Rátóti Zoltán, Söptei Andrea, Porogi Ádám

Fordító és dramaturg: Kovács Krisztina

Díszlettervező: Enyvvári Péter

Jelmestervező: Ignatovity Kriszitna

Rendező: Valló Péter

 

Beengedés az előadás előtt 1,5 órával.

 

Ajánlatunk


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel