Program


Yuri Korec & Comp. (SK): d-BODY-m

Yuri Korec & Comp. (SK): d-BODY-m

A test emlékezetének tere. Két test egy helyen, elkülönülve, egy időben. A test emlékezete. Két test, elkülönülve, egy időben. Az emlékezet tere egy helyen. Testtér, elkülönülve, egy időben. A test emlékezetének tere. Két test egy helyen, elkülönülve, egy időben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 20:00

A test emlékezetének tere. Két test egy helyen, elkülönülve, egy időben. A test emlékezete. Két test, elkülönülve, egy időben. Az emlékezet tere egy helyen. Testtér, elkülönülve, egy időben. A test emlékezetének tere. Két test egy helyen, elkülönülve, egy időben.

Yuri Korec amellett, hogy táncos és koreográfus, testterapeuta is. Kutatásában elsősorban testemlékezettel foglalkozik. Minden átélt eseményt rögzít az idegrendszerünk, befolyásolva a környezetünkkel való viszonyunkat. Ez a jelenség a d-BODY-m fő inspirációs forrása. Az egyszerre, egy térben zajló két szóló az előadók testemlékeit követi.

Az előadás időtartama kb. 40 perc

Előadók: Eva Priečková, Lukáš Bobalik
Koncepció & koreográfia: Yuri Korec
Dramaturg: Maja Hriešik
Zene: Matúš Kobolka, Puding pani Elvisovej
Fény: Jozef Miklós
Produkció: Jakub Turčan

http://www.yurikorec.eu/

*

Space for body memory. Two bodies in one place, separately and at the same time. Body memory. Two bodies, separately and at the same time. Space for memory in one place. Body space, separately and at the same time. Space for body memory. Two bodies in one place, separately and at the same time.

Besides being a dancer and choreographer, Yuri Korec also works in the field of body therapy. Within his professional research, he is very much interested in the aspect of body memory. All the events we experience are remembered by our nervous system and influence the way we move and approach the world around us. This was the main inspiration in the creation of d-BODY-m. The material of the two solos happening in one place and at the same time comes directly from the body memories of the performers.

Lenght: approx. 40 minutes

Cast: Eva Priečková, Lukáš Bobalik
Concept & choreography: Yuri Korec
Dramaturgy: Maja Hriešik
Music: Matúš Kobolka, Puding pani Elvisovej
Light design: Jozef Miklós
Production: Jakub Turčan

http://www.yurikorec.eu/

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel